Hop til hovedindholdet

Døvania logo

Døvania's 120-års Jubilæumsfest: Middag!


Dato og tid

Fredag d. 19. april 2024 kl. 19:00 til lørdag d. 20. april 2024 kl. 02:00

Tilmeldingsfrist

Søndag d. 7. april 2024 kl. 23:55

Sted

B 17, Brohusgade 17, 3 sal., 2200 København N B 17
Brohusgade 17, 3 sal.
2200 København N

Døvania's 120-års Jubilæumsfest: Middag!


Døvania's 120-års Jubilæumsfest: Middag!

 

Kære Døvania medlemmer,

 

Det er med stor glæde, at vi kan meddele at Døvania i år fejrer sit 120-års jubilæum! 🎉

For at markere denne milepæl vil vi gerne invitere jer alle til en uforglemmelig festaften med generalforsamling og middag den 19. april 2024.

Generalforsamlingen starter kl. 17:00 ⏰, og vi håber at kunne afslutte den senest kl. 19:00. Under generalforsamlingen vil hvert medlem modtage gratis sodavand/øl og chips 🥤🍻

Efter generalforsamlingen følger en lækker middag kl. 19:15 🍽️, hvor vi vil servere godt kød samt vegetariske muligheder og andre lækkerier. 

Middagen er for alle Døvania medlemmer i 2023 eller 2024 med fribar.

Ikke-medlemmer er også velkomne til at deltage mod en pris på 200 kr for mad og 3-4 genstande

Vær opmærksom på, at der kun er plads til 55 deltagere til middagen, så skynd dig at tilmelde dig for at sikre din plads!

Vi ser frem til en festlig aften sammen med jer alle til vores 120-års jubilæum! 

 

Menu: 

Kød-menu:

  • Oksemørbrad.

  • Baconsvøbt svinefilet.

  • Farseret kalkunbryst med soltørrede tomater og salattern.

  • Flødekartofler anrettet i fad med timian.

  • Luksus kartoffelsalat med friske grøntsager.

  • Tomatsalat med friske løg og salattern i dressing.

  • Årstidens mixed salat.

  • Broccolisalat med solsikkekerner og bacon.

  • SAUCE: 2 slags sauce

 

Vegetarmenu:

  • Fyldte pandekager med årstidens grønt. Bagt kartoffel hertil hjemmelavet porrecreme. Skål med Bulgursalat med agurk, tomat og peberfrugt i hvidløgsmarinade.

  • Pastasalat med pesto, rødløg, bønner, valnødder og radicchio bladsalat. Hertil brød. Bagt kartoffel hertil hjemmelavet porrecreme.

  • Mini Broccoligratin. Bagt kartoffel hertil hjemmelavet porrecreme. Skål med Bulgursalat med agurk, tomat og peberfrugt i hvidløgsmarinade. Quinoa salat.

  • Rødebedebøf med pesto, Hertil Cous Cous salat.

  • GLUTENFRI / LAKTOSEFRI MENU: Rødebedebøf og bagekartofler hertil tartarsauce og Quinoa salat.

 

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >

Samlet antal tilmeldte: 50

Kontaktinformation til arrangør

Døvania

bestyrelse@dovania.dk

Kontaktinformation til arrangør

Døvania

bestyrelse@dovania.dk